MAMS & mini FIT

MAMS & mini FIT is een cursus voor mama’s met baby’s tussen de ± 8 weken en 7 maanden. Je komt samen met je baby sporten om jouw lichaam weer in vorm te brengen. Ons programma zorgt voor een betere conditie, we trainen de probleemzones (benen, billen en buik) en hebben veel aandacht voor het verbeteren van de houding en voor het stretchen van de spieren die in het dagelijks leven onder spanning staan. Ook leren wij je op een verantwoorde manier te tillen en opstaan, hierdoor is de training functioneel en afgestemd op de algemene dagelijkse levensverrichtingen.


Belangrijk is het oefenen van de bekkenbodemspieren, je krijgt oefeningen mee voor thuis en ook tijdens de training hebben we hier veel aandacht voor.
Voor mama’s die minstens 8 weken bevallen zijn, 10 na een keizersnede en reeds gestart zijn met postnatale kine. Let wel op, deze reeks vervangt geen postnatale kine.

Natuurlijk hebben we ook oefeningen voor je baby, we zingen liedjes en doen spelletjes die de ontwikkeling ondersteunen en bevorderen. De oefeningen kun je ook thuis doen. We zorgen ervoor dat je altijd contact maakt met je baby, waardoor je bijna zou vergeten dat je aan het sporten bent.
De cursus wordt gegeven aan een kleine groep zodat we iedere mama en haar baby
individuele aandacht kunnen geven.

-  conditie verhogen
-  spieren versterken
-  balans en coördinatieoefeningen
-  bekkenbodemoefeningen
-  1 uurtje non-stop mama-baby quallitytime
-  hechtere band met je kindje
-  stimuleren van de ontwikkeling van je baby
-  Leuke spelletjes, liedjes en dansjes om thuis verder te oefenen
-  andere leuke mama’s ontmoeten
-  ervaringen uitwisselen en gezellig kletsen
-  geen oppas nodig

Weetje : deze lesjes zijn het allerleukst als je baby'tje nog niet (ver) kan kruipen en gezellig bij je blijft liggen. Vaak starten mama's eerst met hun kleintje in de FIT en gaan dan over naar de DANCE.
Als mama en baby gaan sporten kunnen papa en jullie andere schat(jes) fijn gaan zwemmen. #activelifestyle :)