Hoi, ik ben Frei
Ik ben 33 jaar en vier het leven samen met mijn lieve vriend Dimi en 2 prachtige dochtertjes Fin en Flo.

Mijn grote passie is sport en ben er elke dag wel mee bezig.
Lesjes maken, m’n energie met andere mensen delen en heel veel mensen en vooral andere mama's inspireren en motiveren op sportgebied is het liefste wat ik doe.

Intussen heb ik al meer dan 17 jaar ervaring in het lesgeven van verschillende dans- , fitness- en sportprogramma's voor jong en oud.

Ik barst van energie en enthousiasme en vind het dan ook geweldig om dit op iedereen over te dragen.
Ik hou ervan om hard te 'knallen' op dikke beats  en van elke les een feestje te maken waarbij je zou vergeten dat je aan het sporten bent. Ik noem ze dan ook graag mijn 'partyworkouts'

Ook tijdens mijn zwangerschap wou ik veilig en verantwoord blijven sporten en lesgeven. Wanneer ik 5 weken zwanger was volgde ik dan ook mijn eerste cursus 'Zwangerfit' via AALO en intussen draag ik de licentie van PowerMama COAH. Ik heb mij kunnen specialiseren in pré -en postnatale trainingen voor zwangere vrouwen, vrouwen die recent zijn bevallen of nog zwangerschapsgerelateerde klachten hebben zoals incontinentie, bekkenklachten of bijvoorbeeld een diastase.

Ik vind het heerlijk om andere mama's te begeleiden in het sporten en dan nog wel samen met hun lieve schat.
Intussen lopen er al 4 verschillende megasuccesvolle mama & baby programma's : MAMS & mini FIT, POWERdance en buggy BOOTCAMP en PowerMama programma.

Andere diploma's in the pocket:
Algemene fitness instructor (club joy)
bokwa: level 1, 2, 3, tone & core & mastertrainer
zumba: level 1, 2, toning, zumbatomic
club fiesta (club joy)
piloxing, piloxing knockout
jump & bounce
zwangerFIT
Fitdankbaby
Pré- en postnatale fitness specialist
PowerMama